Bijbelschool

School for Harvest and Ministry

De School for Harvest & Ministry (SHM) Suriname, opgericht in 2008, is onderdeel van de Tabernacle of Faith & Love Ministries onder leiding van Apostel Eric Tjin Kon Kiem en Pastor Henna Tjin Kon Kiem.

De Bijbelschool SHM is een interkerkelijke school en biedt een volledig programma aan om gelovigen toe te rusten tot opbouw van de gemeenten, waardoor het Evangelie meer gestalte krijgt in de samenleving.

Het doel van de opleiding is om voor de gemeenten en christelijke organisaties mensen te trainen die bijbels verantwoord, betrouwbaar en bekwaam zijn op het gebied van hun gaven en talenten.

Het directie team bestaat uit:

  • Roy Dhanradj (Directeur)
  • Hedy Tjin Kon Kiem
  • Liz Samon
  • Mina Panka
  • Jonathan Kelei
  • Fariël Kelei

De onderwijsmethode is evangelisch van aard met respect voor andere overtuigingen binnen de algemene christelijke kerken.  Belangrijk binnen de opleiding is dat de student zijn identiteit in Christus heeft gevonden en zó tot een boodschapper van Zijn genade is geworden.

Daarnaast gaat het bij de opleiding niet alleen om theoretische kennis, maar wordt het geleerde in praktijk gebracht door de verschillende evangelisatie- en zendingsactiviteiten die een verplicht onderdeel vormen van het programma.

Het docentenkorps is zeer gevarieerd en bestaat uit ervaren mannen en vrouwen Gods binnen onze samenleving.

Lesdagen & -tijden (Online)
Maandag en Donderdag 17:30 u – 21:15u

Kosten
Inschrijving: SRD 150 (eenmalig)
Lesgeld (maandelijks): SRD 150

Voor informatie kunt u bellen met:
881-0223, 855-0022 of 884-8939

Details over de inschrijving.

Wordt dagelijks geïnspireerd door krachtige bemoedigingen.

Lees getuigenissen

Laatste nieuws

Straatevangelisatie

Straatevangelisatie

Verslag door: zr. Engracia Halfhide-Tuinfort Afgelopen zaterdag 3 december is de eerste straatevangelisatie van dit schooljaar van start gegaan in de binnenstad. Zoals afgesproken was de verzamelplaats op het basketbalveld van Ons Huis. Straatevangelisatie is een vast...

Evangelisatie in de binnenstad

Evangelisatie in de binnenstad

Verslag door: zr. Unice Jacques-Bruinhart Het uitvoeren van straatevangelisatie behoort tot een vast onderdeel van de opleiding van de Bijbelschool. De vierde evangelisatie was gepland op zaterdag 9 april 2022, maar door hevige regen is die verschoven naar een nader...

Maak contact met ons

14 + 3 =

Blijf in contact

 Kwattaweg 96. Paramaribo, Suriname

 0472657

 info@tabernacleoffaithandlove.org

 P.O. Box 12624

  Facebook

YouTube