Stg. Geloof en nieuw leven

Wie zijn wij?

Wij zijn een non– profit Christelijk rehabilitatietehuis voor drugs-, alcohol-, gok- en seksverslaafden.

Wat doen wij?

In onze instelling worden verslaafden in de ruimste zin des woords geholpen inzicht te krijgen in hun problematiek, verslavingsvrij te leven en hun leven te herstructureren..

Bekijk ons introductie filmpje

Over de instelling

De instelling werd officieel in gebruik genomen op 8 maart 2005 onder de naam “Geloof en Liefde”, met een eerste opname van acht gasten. De oprichting is een uitvloeisel van de visie van Apostel Erick Tjin Kon Kiem van Tabernacle of Faith and Love Ministries die deze opdracht van God kreeg.

Tot mei 2015 bleef deze opvang een afdeling van de gemeente, waarna de verzelfstandiging werd ingezet. De instelling met een capaciteit van 20 man kreeg vanaf juli 2015 de status van non profit Stichting, onder de naam “Stichting Geloof en Nieuw Leven” met eigen bestuur en statuten. De gemeente blijft als hoofddonateur, huisvestingvoorziener, geestelijke steun en Raad van Toezicht een onmiskenbare bijdrage leveren in de exploitatie. Verder is de stichting afhankelijk van donateurs, overheid subsidies en bijdragen van cliënten.

Onze missie

Wij werken aan het opvangen en begeleiden van verslaafden volgens Christelijke principes, om herstel van een persoonlijkheid die verloren dreigt te gaan te bewerkstelligen. Discipline en volharding zullen uiteindelijk leiden tot een succesvol resocialisatieproces van productieve burgers, die wederom kunnen worden ingezet voor land en volk.

Onze visie

Wij doen al het mogelijke om de meest toonaangevende organisatie van de regio te zijn in het rehabiliteren en resocialiseren van verslaafden.

Bezoek onze website.

Blijf in contact

 Kwattaweg 96. Paramaribo, Suriname

 0472657

 info@tabernacleoffaithandlove.org

 P.O. Box 12624

  Facebook

YouTube