Jongeren van 15 t/m 30 jaar hebben speciale jeugddiensten wlke elke zaterdag  worden gehouden in de Tabernacle of Faith and Love Ministries. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er door de youth Pastor aandacht besteed aan de vraagstukken waarmee onze jongeren dagelijks mee worden geconfronteerd.

Ga naar ons Facebook pagina.

Door voorbeelden uit de Bijbel aan te halen met ervaringen uit het dagelijks leven wordt er onderricht gegeven hoe om te gaan met dergelijke situaties. Op gezette tijden worden er discussie avonden georganiseerd waarbij er een panel aanzit om vragen/adviezen te gegeven en om te luisteren naar de knelpunten waarmee onze jongeren dagelijks mee worden geconfronteerd. Ook worden er jeugdkampen, sportdagen georganiseerd.

Heb je een op een begeleiding nodig als jongere, schroom niet dit aan te geven. Ben je geïnteresseerd in een van de samenkomsten deze worden op de zaterdag gehouden van 19.00u.-21.00u. 

Meer weten over de jeugd samenkomsten maak contact met:

Onze missie

Het bouwen aan een gezonde persoonlijke groei voor de jonge mensen van ons huis en het zorgen voor een gezonde familie waarbinnen elke jongere zich veilig voelt, kan ontwikkelen en zijn bestemming in Christus kan ontdekken en nastreven.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blijf in contact

 Kwattaweg 96. Paramaribo, Suriname

 0472657

 info@tabernacleoffaithandlove.org

 P.O. Box 12624

  Facebook

YouTube