Vrouwen Bijeenkomst

Het is nu weer een tijd geleden dat wij met de vrouwenministry zijn begonnen. Doel en visie van de ministry is om de zusters van de gemeente bewust te maken hoe waardevol en uniek ze zijn, maar ook om Gods plan in hun leven te ontdekken en natuurlijk hun bestemming om te weten wie ze zijn in Christus. Onze missie is ook om vrouwen te stichten, toe te rusten om hun potentie te ontdekken, ze op te trekken, te bemoedigen en om minderwaardigheid af te schudden en hun waardigheid terug te vinden in Jezus.

Wij hebben samenkomsten gehad waar er sprekers werden uitgenodigd om over bepaalde onderwerpen te spreken z.a. menopauze, baarmoederhalskanker, overgewicht, dieet enz. Wij hadden ook van Stg. Lobi de gelegenheid gehad om de vrouwen te sturen voor baarmoederhalskanker onderzoek, wat heel goed is gegaan.

Er zijn trainingen verzorgd z.a. handenarbeid, tienerzwangerschap, ziekenverzorging, rouwverwerking en sociale zorg. Wij hebben ook een vrouwenretraite gehad buiten de stad voor een weekend. Een paar uitstapjes naar recreatieoorden voor een hele dag en kerstvieringen. In de gemeente hebben wij een “love box” voor de sociaalzwakkeren waar de gelovigen levensmiddelen in kunnen doen.

Blijf in contact

 Kwattaweg 96. Paramaribo, Suriname

 0472657

 info@tabernacleoffaithandlove.org

 P.O. Box 12624

  Facebook

YouTube